• Naš Email : info@molin.si

Imate vprašanje? Najprej preverite FAQ!

Zdrav človekov organizem nenehno lovi ravnovesje med kaosom in redom.


If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.

Nikola Tesla cite

Preveč enega ali drugega pomeni zdrs v patološko stanje. Večje ko je to neravnovesje, šibkejši je naš organizem, ne odziva se več pravilno in urno na različne zunanje in notranje izzive. Ena od možnosti, da izzovemo inteligenco organizma je, da uporabimo edinstveno kombinacijo primernih mineralov in ustreznih biosignalov.

Ob izdelkih Molin ni škodljivih stranskih učinkov. To je njihova posebnost.

Spodaj so odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

Najbolj pogosta vprašanja

Ali so kakšni stranski učinki ob uporabi Molin izdelkov?

Ob izdelkih Molin ni škodljivih stranskih učinkov, saj je njihova posebnost in prednost v primerjavi z drugimi prehranskimi dopolnili, dostopnimi na trgu, da na organizem vplivajo z biosignali, ti pa delujejo na naš organizem nenasilno, samo izzovejo ustrezen odziv organizma, da začne obnavljati prej porušeno ravnovesje. Zaradi dodanih mineralov pa bodite pozorni, da ne presežete njihovega priporočenega dnevnega vnosa, označenega na embalaži/nalepki. Molekulska vibracija izbranih snovi, shranjena kot stabilen biosignal v prehransko dopolnilo Molin, se aktivira ob zaužitju in/ali uporabi prek kože ter preide v človekov organizem. Tu se poveže z njegovim lastnim elektromagnetnim poljem in vpliva na njegovo kompleksno biokemijsko mrežo. V človekovem polju izziva zavrte (oz. speče) energijske potenciale v smeri ponovne vzpostavitve porušenega ravnovesja in konkretnega učinka glede na vrsto izdelka Molin.

Ali se Molin izdelki uporabljajo le oralno?

Izdelke Molin uporabljate predvsem oralno, nekatere med njimi pa lahko aplicirate tudi dermalno, na primer Arelesin, ki si ga lahko vtrete v stopala ali Atyrosin, s katerim si lahko namažete področje grla spredaj ali Insomnin, ki si ga lahko nežno vtrete v senca.

Zakaj je treba Molin izdelke pretresti pred uporabo?

Za telo je pomembno, da ob zaužitju kapljic vanj pride enakomerna količina mineralov in biosignalov. To najlaže dosežemo s stresanjem, ko se tudi sami lahko prepričamo, da se koloidna usedlina homogenizira. Stresanje poleg tega dodatno aktivira biosignale.

Kdaj lahko pričakujem pozitivne učinke jemanja Molin izdelkov?

Zelo odvisno od posameznika in stanja oziroma odzivnosti njegovega organizma na spodbude biosignalov. Nekateri posamezniki so bolj, drugi manj dovzetni za vpliv biosignalov. Prav tako je tudi odvisno od vrste izdelka Molin. Pri nekaterih lahko začutite pozitivni učinek že ob prvi uporabi (na primer pri Insomnin+ ali Arelesin+), včasih je potreben vsaj en teden (na primer pri Menopausine+), stabilizacijo učinka pa pri vseh lahko pričakujete po enem mesecu rednega jemanja.

Ali lahko jemljem Molin izdelke v kombinaciji z drugimi zdravili?

Molin izdelki niso zdravila, temveč samo prehranska dopolnila. Z zdravili se lahko kombinirajo, vendar je dobro, če med jemanjem zdravil in zaužitjem kapljic Molin mine približno 10 minut.

Ali lahko zaužijem kapljice z žličko, ker mi je tako lažje? Ali Lahko Zaužijem Kapljice tako, da jih nakapljam v vodo?

Seveda. Pomembno je, da je žlička plastična, saj kovina lahko zmanjša učinkovitosti biosignalov. Pomembno je, da je kozarec steklen ali plastičen (ne sme biti kovinski). Vode pa naj ne bo preveč, predlagamo največ pol decilitra.