• Naš Email : info@molin.si

Molin izdelki

Energetska prehranska dopolnila na osnovi koloidov mineralov, obogatena z biosignali skrbno izbranih snovi

MOLIN je družina energetskih prehranskih dopolnil nove generacije, narejena na osnovi koloidov enega ali več mineralov. V vsakem izdelku je določen mineral ali nekovina, ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. Dodana vrednost prehranskih dopolnil MOLIN so biosignali, pridobljeni iz skrbno izbranih snovi po posebnem tehnološkem postopku.

Zdrav človekov organizem nenehno lovi ravnovesje med kaosom in redom. Preveč enega ali drugega pomeni zdrs v patološko stanje. Večje ko je to neravnovesje, šibkejši je naš organizem, ne odziva se več pravilno in urno na različne zunanje in notranje izzive. Ena od možnosti, da izzovemo inteligenco organizma je, da uporabimo edinstveno kombinacijo primernih mineralov in ustreznih biosignalov.

Značilnosti

  • Koloidna osnova
  • Podpora biosignalov
  • Lastno razviti MOLIT postopek
  • Ni stranskih učinkov

Izdelki

  • Arelesin+
  • Insomnin
  • Klimaksin
  • Atyrosin

Molekulske vibracije izbranih snovi, shranjene kot stabilni biosignali v prehranskem dopolnilu Molin, se aktivirajo ob zaužitju ter preidejo v človekov organizem. Tu se povežejo z njegovim lastnim elektromagnetnim poljem in vplivajo na njegovo kompleksno biokemijsko mrežo. V človekovem polju izzivajo zavrte (oz. speče) energijske potenciale v smeri ponovne vzpostavitve porušenega ravnovesja in konkretnega učinka glede na vrsto izdelka Molin. Zaradi svojih ustaljenih stresnih vzorcev delovanja telo na vnos kapljic včasih lahko najprej reagira s poslabšanjem simptomov (reakcija). To je dobro znamenje, pomeni da se je telo odzvalo in gre dejansko že za začetek ponovnega vzpostavljanja uravnoteženega pretoka življenjske energije, ki sprva zahteva spremembo zdravemu življenju tujih energijskih vzorcev. Pri začetnih reakcijah (ker izzivajo ukoreninjeno stresno stanje in nezdrave energijske vzorce), seveda lahko začasno povzročijo tudi poslabšanje počutja, vendar je to samo prehodno in je hkrati simptom učinkovitega delovanja kapljic, ki telo in psiho spodbujajo k doseganju porušenega ravnovesnega stanja. V tem primeru zmanjšajte količino zaužitih kapljic za eno tretjino.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volumen (ml) Izdelek Namen Cena (EUR)
Libidin+ Spolnost 28,60
Arelesin+ Nemirne noge 19,89
Arelesin+ Nemirne noge 29,77
Insomnin+ Kratkotrajna nespečnost 19,64
Dreamin+ Kronična nespečnost 19,64
Menopausine+ Menopavza 18,90
Atyrosin+ Hipotiroza 18,42