• Naš Email : info@molin.si
Molin piramida za izdelavo InfogenovLastno zgrajena piramida za izdelavo Molin Infogenov v laboratoriju v Stegnah, Ljubljana

V zadnji četrtini prejšnjega stoletja se je razvila tehnologija brezkontaktnega prenosa molekulske informacije (ki jo nekateri imenujejo tudi elektronska homeopatija).

Začetnik: Nobelov kandidat Jacques Benveniste, pod imenom digitalna biologija

Kaj je Molit tehnologija? Preverite tudi FAQ!

MOLIT je inovativna tehnologija, razvita na Inštitutu BION, za prevzem informacijskih odtisov iz izbranih snovi in vpis teh biosignalov v napravi v obliki tetraedrične piramide. Okrepi tudi najbolj fine vibracije. Tekočina za informiranje pride vedno v težišče tetraedra.

Infogeni obravnavajo vodo s stališča teorije kvantne elektrodinamike (QED). Voda lahko posnema elektromagnetni spekter razredčenih snovi. Možno je snemanje in shranjevanje teh elektromagnetnih signalov/vibracij. Na ta način se ustvarjajo infogeni. Infogene (ang. Infoceuticals) nekateri znanstveniki imenujejo homeopatija 21 stoletja.


If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.

Nikola Tesla cite

Molekulske informacije pridejo do tekočine na več načinov. Posebna pozornost je posvečena okrepitvi izhoda molekulske informacije. Pomembno je, da so biosignali uglašeni z izbranim mineralom, da bi bil Infogen učinkovit.

Molekulsko kvantno polje substance se združi z radiacijskim poljem. Radiacijsko polje prenese molekulsko vibracijsko polje v vodo (t.j. v njene urejene svežnje).