• Naš Email : info@molin.si

Menopausine+

Kako vam lahko pomagamo: Za lajšanje težav v menopavzi

Menopausine+ je Infogen energetsko bioaktivno prehransko dopolnilo na bazi cinkovega glukonata in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine Menop. Primeren je za vse ženske, ki želijo obnoviti hormonsko ravnovesje na naraven in telesu neškodljiv način, kar je vitalnega pomena za obdobje menopavze. Pri tem prispeva cink tudi k ohranjanju zdravih kosti, zdravih las, zdravih nohtov in zdrave kože, ima pa tudi vlogo pri kognitivnih funkcijah in delovanju imunskega sistema.

Družina biosignalov Menop predstavlja ciljno izbrane molekulske zapise vibracij biološko aktivnih snovi, ki so povezane z lajšanjem težav ob klimakteriju. Te zapise zna prebrati zmogljiva biokemijska mreža ženskega telesa in se nanje primerno odzvati. Pri tem je pomembno, da zapisi ne prisilijo organizma v neko stanje, temveč samo izzovejo določen odziv z resonančnim delovanjem na molekulske receptorje. Ta poskuša popraviti motnjo in ponovno vzpostaviti porušeno hormonsko ravnovesje.

Zdrav človekov organizem nenehno lovi ravnovesje med kaosom in redom. Preveč enega ali drugega pomeni slabo počutje. Večje, ko je to neravnovesje, šibkejši je naš organizem; ne odziva se več inteligentno in urno na različne zunanje in notranje izzive. Še posebej pomembno pri tem je hormonsko ravnovesje. Če imate vročinske oblive ali občutek nižje ravni življenjske energije in opažate razpoloženjska nihanja, če so moteni vaš spanec, spolno življenje in na splošno kakovost življenja, vam prehransko dopolnilo Menopausine+ s cinkom in izbranimi biosignali, lahko pomembno pomaga dvigniti raven življenjske energije, oziroma doseči zdravo, uravnovešeno stanje in s tem dvigniti kakovost življenja.

Značilnosti

 • V obliki kapljic
 • 30ml zadošča za 23 dni redne dnevne uporabe, 24 kapljic/dan
 • Cinkov glukonat
 • Podpora biosignalov Menop
 • Ni stranskih učinkov

Kaj lahko pričakujete

 • Izboljšanje hormonskega neravnovesja
 • Dvig življenske energije
 • Zmanjšanje vročinskih oblivov
 • Ohranjanje zdravih kosti, zdravih las, zdravih nohtov in zdrave kože

Dobrodejni učinek dosežete že z zaužitjem 12 kapljic Menopausina+ dvakrat dnevno. Ko zaužijete prehransko dopolnilo in ga nekaj časa zadržujete v ustih, najbolje z žvrkljanjem, se prične odvijati absorpcija cinka in biosignalov. Sledi zgoraj opisana reakcija organizma v smeri vzpostavljanja hormonskega ravnovesja in posledično večje telesne energije ter izboljšanja splošnega počutja. Organizmu je ponovno odprta pot v normalno dnevno delovanje. Stabilizacija učinka Menopausina+ se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Prehransko dopolnilo je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo.

 • Menopausine+ tekst nalepke - prevzem dokumenta
 • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Volumen (ml) Izdelek Namen Cena (EUR)
  Arelesin+ 'Tester' Nemirne noge Pokličite
  Arelesin+ Nemirne noge 19,89
  Arelesin+ Nemirne noge 29,77
  Insomnin Nespečnost 19,64
  Insomnin Nespečnost 29,28
  Menopausine Menopavza 18,90
  Atyrosin Hipotiroza 18,42