• Naš Email : info@molin.si

Atyrosin+

Kako vam lahko pomagamo: Za premalo delujočo ščitnico

Atyrosin+ je Infogen energetsko bioaktivno prehransko dopolnilo na bazi kalijevega jodida in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine Tyr. Primeren je za vse, ki želijo uravnovesiti pomanjkljivo delovanje ščitnice na naraven in telesu neškodljiv način. Pri tem prispeva jod k normalnemu delovanju ščitnice, ohranjanju zdrave kože, prav tako ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in delovanju živčnega sistema.

Družina biosignalov Tyr predstavlja ciljno izbrane molekulske zapise vibracij biološko aktivnih snovi, ki so povezani z uravnovešanjem pomanjkljivega delovanja ščitnice. Te zapise zna prebrati zmogljiva biokemijska mreža telesa in se nanje primerno odzvati. Pri tem je pomembno, da zapisi ne prisilijo organizma v neko stanje, temveč samo izzovejo določen odziv z resonančnim delovanjem na molekulske receptorje. Ta poskuša popraviti motnjo in ponovno vzpostaviti porušeno ravnovesje v delovanju ščitnice.

Zdrav človekov organizem nenehno lovi ravnovesje med kaosom in redom. Preveč enega ali drugega pomeni slabo počutje. Večje, ko je to neravnovesje, šibkejši je naš organizem; ne odziva se več inteligentno in urno na različne zunanje in notranje izzive. Še posebej pomembno pri tem je uravnavanje telesne energije. Če imate občutek utrujenosti in izčrpanosti in sta zaradi tega lahko moteni tako vaša storilnost kot kakovost življenja, vam prehransko dopolnilo Atyrosin z jodom ter izbranimi biosignali lahko pomembno pomaga dvigniti raven življenjske energije, oziroma doseči zdravo, uravnovešeno stanje in s tem dvigniti kakovost življenja.

Značilnosti

 • V obliki kapljic
 • 30ml zadošča za 23 dni redne dnevne uporabe, 24 kapljic/dan
 • Kalijev jodid
 • Podpora družine biosignalov Tyr
 • Ni stranskih učinkov

Kaj lahko pričakujete

 • Podpora delovanju ščitnice
 • Ohranjanje zdrave kože
 • Dvig življenske energije

Dobrodejni učinek dose&cete že z zaužitjem 12 kapljic Atyrosina dvakrat na dan. Ko zaužijete prehransko dopolnilo in ga nekaj časa zadržujete v ustih, najbolje z žvrkljanjem, se prične odvijati absorpcija joda in biosignalov. Sledi zgoraj opisana reakcija organizma v smeri večje telesne energije in zmanjšanega občutka utrujenosti, mlahavosti, brezvoljnosti. Organizmu je ponovno odprta pot v normalno dnevno delovanje. Stabilizacija učinka Atyrosina+ se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Prehransko dopolnilo je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo.

 • Atyrosin+ tekst nalepke - prevzem dokumenta
 • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Volumen (ml) Izdelek Namen Cena (EUR)
  Arelesin+ 'Tester' Nemirne noge Pokličite
  Arelesin+ Nemirne noge 19,89
  Arelesin+ Nemirne noge 29,77
  Insomnin Nespečnost 19,64
  Insomnin Nespečnost 29,28
  Menopausine Menopavza 18,90
  Atyrosin Hipotiroza 18,42